Saturday, April 16, 2011

SEMOGA ALLAH MERAHMATI KAMI.......

17/04/2011 - Aku dah selamat hantar En Tapa kat opis dia sbb ari nie dia akan gie bekerjaya kat UUM Kedah. Lebih kurang 4 hari En Tapa akan berkampung kat universiti lame dia semata2 utk "Karnival Hari Kerjaya". Aku....mahu x mahu kenalah terima seadanya yg aku akan jadi single mummy selama En Tapa berkelana.
Dlm keadaan aku yg berbadan dua & due pun dah makin hampir, aku rase bukan masa yg sesuai utk dia outstation tapi apakan daya aku x layak utk menidakkannya. Mujurlah aku nie iron lady so aku masih mampu utk melaksanakan tugas & tanggungjawab rutin sepanjang En tapa xde. Harap2 baby nie masih leh bersabar & berkelakuan baik sepanjang ayah dia xde nie.
Sebenarnya......ade bagusnya En Tapa nie sekali sekala outstation sbb ianya akan mengajar & memberi kami peluang utk rase rindu & menambah semarakkan lagi kasih sayang kami. Sesungguhnya aku amat2 bersyukur & beruntung ditemukan jodoh ngan En Tapa. Kadang kala bahtera rumahtangga kami dilanda musibah & gelora tapi itu semua asam garam yg memantapkan lg keserasian rumahtangga kami. Bak kata pepatah "sedangkan lidah lagi tergigit".
Aku berdoa agar En Tapa selamat sepanjang pemergiannya & Allah sentiasa memelihara hatinya. Semoga segala malapetaka & bencana dapat dijauhkan......hanya Allah yg maha mengetahui apa yg terbaik utk hambanya......Amin!!!!!!!

1 comment:

Santri T.P.I.N.I said...

salam yus... apa kabarnya? abg fadli ada rag yus dalam segmen blog ni... bak join klik dkt sini. http://belogchemad.blogspot.com/2011/07/pencarian-url-paling-unik.html